Våra el-tjänster

Elektriker

Våra tjänster

Vi på WonderEL AB HB utför allt ifrån dom vanligaste till mest komplexa el-installationerna på markanden.

Varför välja oss?

Vi har många års erfarenhet, alla korrekta certifikat och har jobbat med allt ifrån storbyggen, höghus ner till småvillor i Bromma och allt där i mellan. Vi är en elektriker i bromma att lita på.

Vårt mål

Vårt mål är att du som lägenhets eller villainnehvarare ska känna dig trygg med våra installationer. Att ha dåligt dragen el i kåken är ingenting vi rekommenderar, det är både osäkert för barnen och brandfarligt vilket gör att det blir en fara för hela familjen.

Våra elarbeten / och elinstallationstjänster

Vi på elektriker bromma visar här upp ett urval av våra tjänster men kan såklart hjälpa till med annat ifall du inte hittar det här.
Ring oss då på 08- 123 456 så löser vi det.

Certifierad elektriker?

För dig som behöver hjälp av en certifierad elektriker fixar vi det utan problem. Ring oss på 08-123 456 så tar vi ett snack om dina behov.

Elen strular?

Har du en stuga, villa eller lägenhet där elen konstant strular så kan vi gå till botten med det och även fixa det som strular.

Dra nya elledningar mm?

Vill du sätta upp spotlights i badrummet eller installera högtalare i vardagsrumstaket, kontakta oss så ger vi dig en offert på det.

Säkringar som smäller?

Går en säkring varje gång du slår på ugnen? Det kan vara flera saker som ligger bakom det, och vi löser det åt dig.

Ny jordfelsbrytare?

Ta bort gamla proppskåpet och ta dig in i 2000-talet med en fräsch jordfelsbrytare. Vi fixar installationen åt dig.

Byta elcentralen?

Är det dags för renovering av kåken och en ny elcentral behövs så har vi rätt man för jobbet. Kontakta oss på 08-123 456 för offert.

Vill du hyra den här sidan?
Denna sida är till salu och kan bli din inom 24h. Kontakta vår säljare på Wonderbird AB på 072-34 16 369 för mer detaljer.